کمينه  
دوشنبه, آبان 20, 1398
 
 
 
 
 
   
     
 
تجلیل از مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 در هفته سلامت  

اخبار عمومی

روابط عمومی
 

تجلیل از مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 در هفته سلامت

همزمان با هفته سلامت از شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 در راستای ارتقای امنیت و سلامت غذایی در حوزه آرد و نان استان تقدیر به عمل آمد.

به گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 در این مراسم که با حضور دکتر صادقی معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استانداری خراسان رضوی ، ریاست دانشگاه علوم پزشکی مشهد و اعضای شورای سلامت استان همراه بود از اقدامات ایرج حسن پور به عنوان مدیر عامل این شرکت و اقدامات وی در راستای ارتقای سلامت و امنیت غذایی استان در حوزه آرد و نان تقدیر و تجلیل به عمل آمد.

در این خبر آمده است : اقدامات صورت گرفته در راستای افزایش کیفیت ، سلامت آرد و نان با ارائه و ثمر رساندن طرح های پژوهشی و نیز تلاش در جهت بهبود ارزش غذایی نان با افزایش درصد سبوس و غنی سازی آرد با اهن و اسید فولیک بخشی از اقدامات شرکت غله و خدمات بازرگانی منطزقه 5 در حوزه سلامت آرد نان استان بوده است.

گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 در تشریح طرح های پژوهشی افزایش کیفیت و ارزش غذایی نان در استان آورده است : طرح هایی همچون ارائه فورمولاسیون تولید نان با ماندگاری حداقل یکماه، ارائه فومولاسیون نان غنی شده با سبوس گندم اکسترود شده، فورمولاسیون نان پری بیوتیک ، و ارائه فورمولاسیون نان فراسودمند کم گلوتن ازجمله پژوهش های به ثمر رسیده ای است که توسط این شرکت ارائه و اجرائی شده است.

 

 

  .::اتصال به منبع خبری ::.  
 
     
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 (استانهای خراسان) می باشد.
پیاده سازی پورتال ( پرتال ) و خدمات الکترونیک توسط پارسه رایانه توس