کمينه  
يکشنبه, دي 30, 1397
 
 
 
 
 
   
     
 
اجرای هفت طرح پژوهشی برای ارتقا کیفیت نان در مشهد  

اخبار عمومی

روابط عمومی
 

اجرای هفت طرح پژوهشی برای ارتقا کیفیت نان در مشهد

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج از اجرای هفت طرح پژوهشی با کمک دانشگاه فردوسی مشهد و پژوهشگران این مرکز برای ارتقا کیفیت نان خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 ؛ حسن پور افزود: تدوین و اجرای این طرحها از سال 1389 در مشهد آغاز شده و تاکنون برخی از آنها نتایج مطلوبی به همراه داشته است.

وی ادامه داد: نخستین طرح برای ارتقا کیفیت نان 'بررسی علل و پیامدهای پخت نان بی کیفیت و اجتناب از تکرار روشهای پیشین' در مشهد بود که پس از حصول نتایج مطلوب اجرای آن به کل استان خراسان رضوی تعمیم داده شد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5گفت: دومین طرح 'استفاده از سبوس اکسترود شده در آرد' بخاطر مزایای سبوس است تا ارزش غذایی نان افزایش پیدا کند که اجرای آن نیز نتایج مطلوبی به همراه داشت.

وی افزود: سومین طرح 'ارائه ساختار نان کم گلوتن' توسط دانشگاه فردوسی و در دست اجرا است که به زودی نهایی می شود.

حسن پور ادامه داد: 'گلوتن' که اساس ساختار مغز نان را تشکیل می دهد یک توده به هم چسبیده قابل ارتجاع است که 80 درصد پروتئین آرد را شامل می شود.

وی چهارمین طرح ارتقا کیفیت نان را 'تولید نان سیمبوتیک با استفاده از فیبرهای میوه و لینولین' به عنوان عوامل ضدسرطانی عنوان و بیان کرد: این طرح نیز تدوین شده و تولید آزمایشگاهی آن به زودی انجام می شودد.

مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه پنج کشور مبارزه با آفات انباری در سیلوها با استفاده از اسانسهای گیاهی، تولید نان با ماندگاری بالا و راه اندازی یک واحد الگویی تولید نان مرغوب در دانشگاه فردوسی مشهد را سه طرح دیگر برای ارتقا کیفیت نان برشمرد.

وی در تشریح مولفه های نان باکیفیت نیز گفت: کیفیت همیشه نتیجه توجه بالا، تلاش صادقانه، هدایت هوشمند و اجرای ماهرانه است.

حسن پور با اشاره به تعریف علمی نان افزود: نانی که از مواد اولیه مناسب و سالم تهیه شده باشد به شرط تخمیر بیولوژیکی و رعایت زمانهای خواب و پخت مناسب خمیر با حرارت غیرمستقیم می تواند به یک نان خوب تبدیل شود.

وی گفت: منشا تغییرات کیفی در نان را مواد اولیه، روشها، ماشین آلات و نیروی انسانی می دانند لذا زمانی می توانیم نان باکیفیت بالا تولید کنیم که عملکرد نانوا بالاتر از انتظار مشتری باشد.

از مجموع هزار و 285 نانوایی در خراسان رضوی دو هزار و 200 واحد در مشهد دایر است.

  .::اتصال به منبع خبری ::.  
 
     
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 (استانهای خراسان) می باشد.
پیاده سازی پورتال ( پرتال ) و خدمات الکترونیک توسط پارسه رایانه توس