تشکیل کمیته اقتصادمقاومتی در شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5
کمیته تخصصی اقتصاد مقاومتی با حضور اعضای هیات مدیره و مدیران شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 تشکیل شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5، ایرج حسن پور مدیر عامل این شرکت با اشاره به منویات مقام معظم رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی و لزوم به کارگیریو اجرای سیاست های ابلاغی معظم له در این حوزه ، به طراحی و برنامه ریزی تخصصی اقتصاد مقاومتی در عرصه گندم آرد و نان تاکید کرد و گفت : مطمئنا صرفه جویی و مدیریت مصرف گندم آرد و نان به عنوان سرمایه های ملی ، بخشی از مهمترین عناصر تاثیر گذار در اقتصاد مقاومتی است که با درایت مدیران این حوزه و اصلاح الگوی مصرف امکان پذیر است.
وی با اشاره به دیگر سرمایه های کشور در حوزه برق ، آب و گاز، به صرفه جویی منابع انرژی به عنوان بخشی دیگر از سیاستهای اجرایی اقتصاد مقاومتی توسط مردم و کارکنان ادارات و نهادهای دولتی و خصوصی گفت: همگان از جمله مردم و مسئولین در هر کجای این کشور میتوانند با حسن مصرف و صرفه جویی بخشی از نیروی محرکه اجرای این سیاستها باشند.
گفتنی است اولین جلسه هم اندیشی این کمیته که با حضور اعضای هیات مدیره ، مدیران و بخشی از کارکنان شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 برگزار شده بود مصوباتی را نیز در پی داشت.
|