کمينه  
سه شنبه, مهر 23, 1398
 
 
 
 
 
   
     
 
نان پروبیوتیک با ارزش تغذیه ای بالا در خراسان رضوی تولید شد  

اخبار عمومی

 

 نان پروبیوتیک با ارزش تغذیه ای بالا در خراسان رضوی تولید شد

 

        مدیر عامل شرکت غله و خدمات بازرگانی خراسان رضوی گفت : این طرح با مشارکت پژوهشکده علوم و صنایع غذایی در مشهد انجام شده است .

        ایرج حسن پور افزود : ترکیبات پروبیوتیک با تقویت و افزایش فعالیت باکتری های مفید باعث ارتقا ایمنی بدن می شود.

        پروبیوتیک ها میکروب های زنده ای هستند که حضورشان در مواد غذایی کمک بسزایی در هضم غذا و تولید ویتامین ها و مواد ضروری بدن می کند و مراحل جذب مواد معدنی بویژه کلسیم و منیزیم را از لوله گوارش افزایش و مقاومت بدن را در برابر بیماری ها بیشتر کرده و به میزان زیادی سمی بودن ترکیبات دفعی به جای مانده در لوله گوارش را کاهش می دهد.

        وی با بیان اینکه این ترکیبات در کشورهای پیشرفته در مواد غذایی مختلف استفاده می شود ، افزود : نان بعنوان یکی از مصارف اصلی سبد غذایی خانوارها می تواند اثرات بیشتری در حفظ و ارتقا سلامتی افراد داشته باشند از این رو غنی سازی و بهبود ارزش تغذیه ای آن اهمیت ویژه ای می یابد.

        مدیر گروه زیست فناوری پژوهشکده علوم و صنایع غذایی هم بعنوان مجری طرح گفت: اینولین از شناخته شده ترین ترکیبات گیاهی و پروبیوتیک است که در این نان تولیدی وجود دارد.

        مرضیه حسینی نژاد افزود : این ماده که در قسمت انتهایی دستگاه گوارش جذب می شود به خدمت باکتری های مفید بدن در آمده و زمینه بهبود فعالیت و ارتقا سیستم ایمنی و کاهش اثرات سرطان زایی ترکیبات غذایی را از بین می برد.

وی تصریح کرد : اینولین بعنوان یک ترکیب رژیمی شناخته شده می باشد که در محصولات غذایی جایگزینی برای چربی و قند است و ترکیبات مضر را حذف می کند.

        به گفته وی ، این ماده به طور مستقیم و غیر مستقیم باعث بهبود کارآیی سیستم ایمنی بدن می شود.

        وی گفت : مرحله تولید آزمایشی این نان در آزمایشگاه و نیز نانوایی انجام شده و موفق بوده است.

        حسینی نژاد افزود : نان های تولیدی از نظر کیفیت ظاهری ، طعم ، رنگ و بافت مشابه نان های موجود در بازار است اما ویژگی های تغذیه ای و عملگرای آن به شدت افزایش یافته است.

        وی ادامه داد : برای تولید این نان چیزی از کیفیت و مواد اولیه آن کم نشده و همان مواد نان معمولی است که اثرات فیزیولوژیک و تغذیه ای بالایی دارد و تلاش شده طعم و مزه ونان معمولی را داشته باشد.

        وی با اشاره به اینکه تولید این نان به دلیل انکه اینولین مصرفی در آن وارداتی است اندکی گرانتر از نان معمولی می باشد ، گفت : همزمان با طرح تولید این نان ، طرح جامع تولید کاسنی که منشا تولید اینولین است نیز در این مجموعه در دست انجام می باشد.

        وی گفت : تلاش آن است که کشت کاسنی به روش صنعتی انجام شود و از ظرفیت واحدهای صنعتی موجود برای تولید و استحصال اینولین از گیاه کاسنی استفاده کنیم .

        وی گفت: بدین منظور با صنایع قند رایزنی شده تا در این حوزه وارد شوند و کار تا حدودی پیشرفت داشته و با همکاری آنها برای تولید انبوه اینولین عملا می توانیم ظرف دو سال این نان را به تولید انبوه با قیمت مناسب برسانیم.

  .::اتصال به منبع خبری ::.  
 
     
کلیه حقوق محفوظ و متعلق به شرکت غله و خدمات بازرگانی منطقه 5 (استانهای خراسان) می باشد.
پیاده سازی پورتال ( پرتال ) و خدمات الکترونیک توسط پارسه رایانه توس